IS COSMETICA EN/OF MAKE-UP JOUW PASSIE?

Heb je passie voor cosmetica en wil je graag hier jouw eigen carrière in starten?
Kies dan voor een samenwerking met GIVANI

Jouw ambitie en onze kennis zorgen voor de perfecte match!

Ben jij degene die alles wil(t) weten van cosmeticaproducten en iedereen advies geeft? Gebruik deze enthousiasme om eigen baas te worden naast je huidige baan of in plaats van en je volledig te richten op je passie; het verkopen van home, gezicht, lichaam en make-up producten.

JOUW EIGEN BEAUTYBEDRIJF SAMEN MET ONS

Bij GIVANI kies je zelf hoeveel je werkt én wanneer je werkt. Je beheert je eigen agenda en kan hierdoor gezin, vrije tijd en werk perfect combineren. Als baas van jouw eigen beauty bedrijf kan je ook kiezen voor een carrière waarbij je kennis en ervaring doorgeeft aan nieuwe collega’s.

Eigen baas zijn wil ook zeggen dat je zelf kiest hoeveel je verdient: hoe meer tijd en energie je in jouw werk kan steken, hoe groter jouw inkomsten! Eigen baas zijn, maar toch kunnen rekenen op professionele ondersteuning om de fijne kneepjes van het vak te leren!
Je hoeft je geen zorgen te maken over marketing, productontwikkeling, folders, eigen webshop en allerlei documentatie. Wij bieden jou een compleet GIVANI beauty-concept aan!

JE BENT VAN HARTE WELKOM IN ONS ENTHOUSIASTE EN PROFESSIONELE TEAM

Bij GIVANI leer je talloze nieuwe collega’s kennen, elk met hun eigen stijl en ambitie, van elke leeftijd en geslacht. Centraal in dat team staat professionaliteit. Dat betekent dat je gratis wordt opgeleid en getraind door ervaren vakmensen. Zij brengen je de fijne kneepjes van het cosmeticavak bij in de esthetiek, visagie, verkoop en het beheren van een eigen bedrijf. Door deze kennis onmiddellijk in de praktijk te brengen, groei je bijzonder snel tot een beauty consultant met een grote basis aan kennis en zelfvertrouwen in de professionele wereld van de cosmetica.

Het Beauty Trainingscenter van GIVANI bevindt zich in de regio Gent ( BE) en Haaksbergen ( NL) waar wij regelmatig gratis trainingen aanbieden zowel in het eigen Trainingscenter als online. Daarnaast worden online talloze trainingsfilmpjes aangeboden die je op een moment naar keuze rustig kan bekijken, zovaak je maar wilt. In het GIVANI-team staan waarden als respect, kennisoverdracht en vriendschap centraal, en dit in een zeer familiaire en ongedwongen sfeer.

EEN GOEDE VERDIENSTE

Bij GIVANI krijg je loon naar werken. Hoe beter je je talenten kan ontplooien en hoe meer uren je in jouw bedrijf wenst te investeren, hoe meer je kan verdienen. Denk hierbij aan het organiseren van workshops, het staan op evenementen, lokale marketen, beurzen etc. Deze verdiensten worden aangevuld met allerlei bonussen en mooie en originele acties. Van een etentje tot een reisje en nog vele andere leuke extra's. Kortom GIVANI biedt je een uitgebreid loyaliteitsprogramma!
Bij GIVANI kunnen jouw vriendinnen en klanten ook collega’s worden. Zo groei je stapsgewijs door naar een job als coach of manager, waarbij je andere collega’s verder de fijne kneepjes van het vak leert.

Starten zonder investering en risico’s
Bij GIVANI hoef je niet te investeren in materialen, producten, een winkel of een webshop.
Je investeert enkel jouw tijd en de hoeveelheid hiervan bepaal je helemaal zelf.
Je startkoffer, die je in het begin van jouw GIVANI carrière ontvangt, bevat alle producten en materialen die nodig zijn om tijdens een workshop je klanten alle GIVANI producten te laten ervaren.
Kies voor een carrière in de magische, kleurrijke wereld van cosmetica!
Neem vrijblijvend contact met ons op en we informeren je graag over alle mogelijkheden.

JOUW EIGEN GIVANI WEBSHOP

De uitstekende prijs/kwaliteit verhouding zorgt dat klanten hun producten bij jou willen bestellen en daarna bijbestellen. Daarom biedt GIVANI jou de mogelijkheid om een eigen professionele en gepersonaliseerde webshop te starten.
Bij GIVANI leer je klanten zichzelf op een goede manier verzorgen of maquilleren aan de hand van workshops of beauty-parties. Deze klanten kunnen op de workshop zélf hun lievelingsproducten kopen of kunnen achteraf op jouw persoonlijke webshop bestellingen plaatsen. Zo kan de klant eerst uitgebreid testen en leren hoe onze GIVANI producten het beste gebruikt kunnen worden. Jouw professionele en gepersonaliseerde webshop zorgt ervoor dat je klanten je online altijd kunnen bereiken.
Deze webshop wordt centraal (per land) beheerd. Makkelijk, snel en 24/7 geopend!